"Pianoбой" назбирав дуетів на новий альбом

"Pianoбой" назбирав дуетів на новий альбом

До свого десятиріччя група "Pianoбой" може випустити альбом дуетів. За історію свого існування група Дмитра Шурова записала 10 дуетів, кілька з них ще досі не оприлюднені.

0:00 0:00
10
1x

Святкування десятиріччя "Pianoбоя" відбудеться 8 березня 2020 року під час великого шоу у київському Палаці Спорту.

“У мене не було багато дуетів у житті. Цей рік у нас взагалі рекордний з усіх точок зору. До речі, усі дуети цього року – з жінками. Це прекрасно. Мабуть, проєкт “HeforShe” усе-таки зробив свою справу. Але до цього у нас була спільна пісня з Андрієм Хливнюком та Джамалою. Є два дуети з Бабкіним і з Sun-ом, які лежать у шухляді і які досі не вийшли. Тому “фіти” – це дійсно цікаве питання. Але цього року я підрахував, що у нас існує 10 “фітів”, виданих і ще не виданих. Я дуже сильно подумую над тим, щоб передати великий привіт Елтону Джону у наступному році і зробити альбом дуетів. Дійсно, наступного року у нас буде десяточка. Десять років "Pianoбою" – це для мене серйозна річ, я ніколи б не подумав, що проєкт так довго проіснує. Тому я думаю, що буде багато цікавих релізів і ми будемо дивувати вас”, - розповів фронтмен групи "Pianoбой" Дмитро Шуров в ефірі українського чарту “Селекція” на “Радіо Промінь”.

До створення дуетів Дмитро Шуров ставиться дуже вибірково. 

“Створення дуетів - це дуже складна річ. Тому що дуже важко зібрати різних людей в одній точці, і бути при цьому на одній хвилі. Іноді буває дуже важко ці проєкти довести до кінця. Тому коли я, наприклад, запропонував Аліні (Паш – ред.) дует, я зробив це, коли вже все у мене було абсолютно зрозуміло: про пісню, що я хочу, як я чую, як я відчуваю, коли вона вийде, яким буде кліп. Це була історія, в яку ти запрошуєш дуже симпатичну тобі людину, якій максимально імпонуєш, для того, щоб вона сказала своє слово. Але це вже не історія пошуку. Я знаю, що коли ти робиш “фіт” з людиною з нічого – може нічого ніколи не вийти. Тому що у процесі може щось від неї відвалитися, і вона вирішить, не знаю, все кинути і поїхати в Америку, стати топ-моделлю. Таке у мене теж було”, - каже Дмитро Шуров. 

Нагадаємо, 22 листопада група "Pianoбой" випустила четвертий студійний альбом “ХІСТОРІ”

За результатами експертного чарту “Селекція” 6-13 грудня пісня “Я можу все” гурту "Pianoбой" посіла 5 місце. 

Чарт “Селекція” формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо.