Здорова їжа може бути смачною - засновниця компанії здорового харчування

Здорова їжа може бути смачною - засновниця компанії здорового харчування

Існує міф, що здорова їжа - несмачна. І для того аби бути здоровим і струнким, треба себе обов’язково в чомусь обмежувати: в солодкому, солоному, чи взагалі “не їсти після шостої”. Засновниця компанії YARO Юлія Привалова в етері Радіо Промінь розповіла, що харчування має бути «Зі змістом».

— Що таке «YARO »? Поясніть тим,мхто не в темі.

— “YARO ” - це компанія, яка пропонує здорові раціони повсякденні, також ми випускаємо солодощі без молока, цукру і консервантів. Тобто, без глютену, лактози. Це продукти, які підходять усім. Зараз у нас дуже багатий вибір їжі, і ми настільки забили смакові рецептори, що не можемо відчути якість і смак дійсно здорової та смачної їжі. Наші цукерки наповнюють і дають енергію, ви можете по інгредієнтах розкласти весь смаковий спектр.

— Чи правда, що ви об’їздили пів світу, аби знайти правильний підхід до харчування, перевірили його на собі, та тільки потім запропонували людям?

— Я пам'ятаю, коли я захотіла в Україні спробувати щось нове. У мене був такий досвід, я їздила європейськими клініками, які займаються детоксами різними. І показують, що можна жити без м’яса. І я в це не вірила, бо мені здавалося, що це неможливо. Бо нереально пообідати, не вживаючи м’яса. А мій досвід показав, що це можливо. І, коли я спробувала смак натуральної їжі, я зрозуміла, що маю привезти це в Україну. Це дійсно смачно, і це про здоров’я.

— Творчий підхід до ваших страв. Хто їх вигадує? Ви сама їсте YARO? Ваша улюблена страва?

— Раніше я привозила з різних клінік, куди я їздила, рецепти. Я їх там купувала. Ми їх трансформували у нас, на нашій кухні з нашими кухарями під мій смак. У мене немає кращого чи гіршого продукта. А зараз наші шеф-кухарі самі вигадують нові страви, десерти. У мене весь холодильник забитий продукцією “YARO ”. Я зробила цей продукт з егоїстичною метою, для того, щоб я не витрачала свій час на приготування їжі.

Фото - yaro.ua