Музичний гурт YEYO реінкарнувався в проєкт Ofliyan

Музичний гурт YEYO реінкарнувався в проєкт Ofliyan

Менш, ніж три роки проіснував проєкт YEYO, але нікуди не зникають його музиканти. Катерина Офліян й Ігор Бірюченко тепер починають розвивати новий проєкт – Ofliyan. Як повідомили музиканти в ефірі Радіо Промінь, творча криза у них вже минула.

0:00 0:00
10
1x

Дебютний сингл проєкта Ofliyan під назвою “Prince” вийшов на лейблі “Masterskaya”. “Задумали ми цей проект рік тому, коли брали участь на канадському шоу-кейсі в Торонто. Кожного разу після виступу до нас підходили музиканти, говорили дуже багато приємних слів і запитували: “Як вас знайти в музичних сторах Apple music?” Ми казали назву, вони вводили англійською нашу назву в телефоні, і ми бачили, що це дуже поширений нейм саме на заході, і це, як правило, репери. И ми зрозуміли, що треба змінювати назву, і вона має бути дуже унікальною”, – розповідає Катерина Офліян.

А що може бути більш унікальніше, ніж власне прізвище, каже Катерина. Нова історія гурту починається з роботи зі стилістом Лесею Патокою та лейблом “Masterskaya”. “Ми плануємо наш перший IB, він чекає на свій зірковий час. Там буде 5 треків, один із них – дуже хуліганський, він називається “Не победительница”, є особливо красиві та щирі пісні. Але їх краще почути, ніж слухати чужі асоціації”.

Фронтменка гурту розповідає, що на їх фанів найближчим часом чекає дуже багато краси від дизайнера Олесі Патоки. “До кожного релізу ми будемо готувати окремий образ, і це буде неймовірно цікаво. І запевняю – творчої кризи більше немає”

фото - Facebook