''Робити добро може кожен'': в Україні вперше відбудеться "Форум добрих справ"

''Робити добро може кожен'': в Україні вперше відбудеться "Форум добрих справ"

27 листопада в Україні вперше відбудеться "Форум добрих справ". Директорка Інституту розвитку громадянського суспільства Тетяна Грабан в ефірі Радіо Промінь розповіла про мету форуму та як до нього можна долучитися.

"Спікерів ми шукали дуже ретельно. На жаль, у нас в країні люди роблять добрі справи, але соромляться про це говорити, Тому ми хочемо показати, що в Україні існує потреба добрих справ і про добрі справи треба говорити. На форумі буде близько 14 спікерів та дві дискусійні панелі "Добрі справи своїми руками" та "Добрі справи, які змінюють світ", а також в залі будуть присутні понад 80 осіб. Це представники благодійних організацій, звичайні українці, представники благодійних фондів", — зазначила Тетяна Грабан.

Грабан зауважила, що передбачено на дискусійних панелях.

"На дискусійну панель "Добрі справи своїми руками" ми запрошуємо людей, які самостійно захотіли і зробили добрі справи, які відкрили школи, допомагають тваринам, важкохворим діткам, людям похилого віку і для яких це є способом життя. Друга дискусійна панель "Добрі справи, які змінюють світ"є більш потужною, і на неї запрошені представники громадських організацій, благодійних фондів, які кожного дня своєю роботою покращують наш світ", — прокоментувала організаторка.  

Вона також пояснила, чому Інститут розвитку громадянського суспільства вирішив створити це форум.

"Ми хочемо показати, що в суспільстві висока потреба до активізму, і соціальні новатори — не самотні білі ворони, а вкрай затребувані та потрібні суспільству. Ми хочемо пояснити та показати на практиці, що робити добрі справи може кожен. Незважаючи на те, що на, що у нас такий менталітет, що люди хочуть приховати свої добрі справи, насправді треба пишатися і бути прикладом для українців", — сказала Грабан

Участь у форумі є безоплатною. Необхідно заповнити форму реєстрації. Форум відбудеться у Києві за адресою: Мистецький центр "Шоколадний будинок" (вул. Шовковична,17/2). Більше про захід можете дізнатися за посиланням.

Фото — facebook.com/IGMUkraine