"Зафільмували романтичну осінь у Карпатах" — Art Demur презентував кліп на композицію "Про нас"

"Зафільмували романтичну осінь у Карпатах" — Art Demur презентував кліп на композицію "Про нас"

Днями український співак та композитор Art Demur повернувся зі США, аби презентувати на батьківщині кліп на свою дебютну україномовну композицію "Про нас". Докладніше про прем’єру та свої творчі плани Артем Мурач розповів в ефірі Радіо Промінь.

Art Demur зазначив, що пісня "Про нас" — це дуже особиста історія, вона розповідає про ті емоції та почуття, які переживав чи не кожен.

"У кожного в житті наступає такий момент, коли ти в стосунках і все ніби й погано, нічого не ліпиться, тому ти хочеш їх розірвати, але не можеш нічого зробити. Це — безвихідь. Це історія про пару, у якою ніби й закінчилися стосунки, закінчилася історія, але вони ніяк не можуть сказати одне одному останні слова", —  розповів він. 

Art Demur зізнався, що кліп на сингл "Про нас" —  це його перша масштабна відеоробота. 

"Насправді я дуже нею пишаюся. На мою думку, вона вийшла дійсно красивою. Ми її знімали в Карпатах, у містечку Ворохта. Ми зафільмували романтичну українську осінь. Нам хотілося відійти від павільйонів та знімальних студій. Хотілося простору, — сказав він. 

Art Demur розповів, що пошуки головної героїні кліпу були досить довгі: "Ми навіть думали робити кастинг, але потім випадкова фотографія в Instagram закінчила наші довгі пошуки. Ми подумали: "Ось це та мавка".

Art Demur зізнався, що у своєму творчому житті поєднує два напрями — сучасний та класичний. Також розповів, що пише класичний фортепіанний альбом. "Взагалі я починав із дитинства як піаніст і музикант. З ранніх років я надихався класичною музикою. Мені бабуся завжди ставила Бетховена, Шопена, Рахманінова. Це вплинуло на моє подальше життя. Зараз я не уявляю свого життя без фортепіано чи оркестрової музики. Сподіваюся, що наступного року ви почуєте перший класичний фортепіанний альбом", — сказав він. 

Art Demur свої композиції на фортепіано викладає в Instagram. "Я побачив, що людям це дуже подобається, що в нас слухають класичну музику. Це дуже круто. Хотілося б це напрям розвивати в Україні. Мені здається, ми трохи не приділяємо йому уваги", — розповів співак.