Гурт ZERNO в грудні випустить кліп на пісню з нового альбому

Гурт ZERNO в грудні випустить кліп на пісню з нового альбому

Гурт ZERNO в грудні випустить кліп на пісню "Запам’ятай мене" з останнього альбому. Про це в ефірі Радіо Промінь повідомив вокаліст Максим Козловець.

Вже в грудні цього року шанувальники групи матимуть змогу побачити кліп на нову пісню "Запам’ятай мене".

"Це пісня з останнього альбому "4". Це буде наступний радіосингл, який ми будемо видавати. Не дивлячись на те, що альбом уже вийшов, ми хочемо цю пісню просувати в радіоефірі. Ми відзняли, змонтували та повністю підготували відеороботу — музичне відео на цю пісню. Ми ще не маємо конкретної дати виходу, але, ймовірніше, це буде в грудні. Це буде прем’єра", — розповів вокаліст гурту Максим Козловець.

"Є багато пісень, які ми взагалі не записували й навіть ще не грали на репетиційній базі. Ми думаємо, чому стояти на місці? Ми прогресуємо. Це вже четвертий альбом. Якщо порівняти перші альбоми з останніми, то реально відчувається дуже велика різниця. Більш професійний запис та тексти", — додав Максим Козловець.

В ефірі Радіо Промінь слухачі мали змогу почути пісні гурту наживо.

Гурт ZERNO засновано у 2015 році в Житомирі. Перший альбом "Ти Це Я" (квітень 2017), другий альбом "ЕГОЇСТ" (лютий 2018), третій альбом "Острів" (листопад 2018), четвертий альбом "#4th". Склад гурту: Максим Козловець — гітара, клавіши, вокал; Віктор Невмержицький — бас; Павло Зирянов — електрогітара; Дмитро Гончарук — віолончель, гітара; Кирило Болдирєв — барабани.

Джерело: https://www.facebook.com/zernoband/