Положинський і Марунич збирають кошти на "Ол.Ів.'Є"

Положинський і Марунич збирають кошти на "Ол.Ів.'Є"

Спільний проект фронтмена “Тартака” Олександра Положинського та вокаліста гурту NRavitsa Planet Івана Марунича “Ол.Ів.'Є” 1 листопада розпочав збір коштів на студійний запис пісень. Бюджет запису одного треку складає 7777 гривень.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Ол.Ів.'Є" поки що несерйозний проект, організований мною та Іваном Маруничем. Власне це спонтанна ідея, просто ті пісні, які були не використаними в репертуарах наших колективів, ми вирішили виконувати під гітару, знімати відео на телефон і викладати в інтернеті. Практично все знімаємо з першого-другого дубля, все це відбувається без репетицій. Доволі авантюрна, імпровізована штука, але людям почало подобатися. Ми записали перший альбом, він сподобався, після чого з'явився другий відеоальбом. Третій альбом ми вже створювали під час мандрівки у Фрісландії на сторічному баркасі", — розповів Олександр Положинський в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Проект "Ол.Ів.'Є" поки існує в межах інтернету, публічно музиканти виконували свої пісні лише одного разу під час сольного концерту групи NRavitsa Planet у Києві. 

 

"Що стосується живих концертів, то звичайно хотілося би повиступати для людей, але в мене та у Івана власні насичені графіки концертні і життєві, тому запланувати додаткові концерти не завжди вдається. Тим не менш ми розглядаємо пропозиції, і рано чи пізно почнемо їх розглядати. 1 листопада ми запустили краудфандингову кампанію на запис наших пісень. Якщо людям захочеться, щоб ми записували свої пісні у хорошій студійній якості, то вони будуть нам кидати якісь гроші, і ми їх будемо витрачати на запис. Якщо виявиться, що людям це не потрібно, значить не буде запису, і все буде існувати в інтернет відео варіанті", — каже Олександр Положинський. 

 

Проект "Ол.Ів.'Є" оприлюднюватиме по одній новій пісні, щосуботи, до 28 грудня. До того дня тандем Олександра Положинського та Івана Марунича випустить 33 пісні. 

 

фото - facebook.com/ol.iv.ye.band