Арсен Мірзоян розпочав турне на підтримку нового альбому

Арсен Мірзоян розпочав турне на підтримку нового альбому

Арсен Мірзоян 23 жовтня розпочинає гастрольний тур на підтримку свого п'ятого студійного альбом "Інгредієнт", до якого увійшло 11 треків. На найбільших музичних інтернет-платформах альбом має з'явитися 25 жовтня.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Альбом під назвою "Інгредієнт" створений на студії "211", традиційно залучені дуже серйозні музиканти, саундпродюсери. Як завжди, з нами "в строю" гітарист "Океану Ельзи" Владімір Опсеніца, основний аранжувальник, програмування та клавішні Віталій Телезін, знову ми залучили віртуозного віолончеліста Юрія Погорецького. Альбом вийшов дуже ліричним. Для створення, я працював в іншому гітарному строї, це мало наштовхнути мене на інше творче мислення, і це сталося. Ударні пісні в кінцевому аранжуванні змінилися. Ми тепер не знаємо з чого стартувати, але це тішить, бо маємо більше хітових пісень, ніж очікували", — розповів Арсен Мірзоян в ефірі Радіо Промінь.

 

Окрім сольних пісень, на альбомі "Інгредієнт" видано дует Арсена Мірзояна та фронтмена групи "СКАЙ" Олега Собчука, разом вони записали трек "Іграшкова зброя". 

 

"Над альбомом ми працювали майже рік, допрацьовував я його в останні дні літа, і тоді ще додав пару треків. Альбом концептуальний, сама назва "Інгредієнт" — мова йде про "рецептуру життя", хто ти як людина, яке місце ти займаєш, яке місце ти виборюєш. Будемо дарувати цю філософію під час турне на підтримку альбому, воно починається у Полтаві 23 жовтня, а 26 листопада ми представимо велике шоу у Києві у Палаці "Україна". Ми розділили тур на підтримку альбому на дві частини — на осінню і весняну. З жовтня по грудень дамо 17 концертів, навесні продовжимо далі гастролювати по Україні", — каже Арсен Мірзоян.

 

фото - facebook.com/pg/arsenmirzoyan.official