Pianoбой поєднав українську естраду сімдесятих із сучасною поп-музикою

Pianoбой поєднав українську естраду сімдесятих із сучасною поп-музикою

У листопаді група Pianoбой випустить новий альбом, над яким тривала робота з 2017 року. На платівці буде видано 11 нових пісень, 9 з яких публіка ще не чула.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Певним тригером для знаходження звуку, який буде в альбомі послужив, як це не парадоксально, альбом Назарія Яремчука "Незрівнянний світ краси". Це перший його альбом 1979 року, який я купив випадково на розкладці вінілу. Для того альбому Мирослав Скорик писав пісні, найкращі сонграйтери та аранжувальники, я думаю, що йому просто банально не дали тоді ходу, тому що альбом був занадто крутий - за саундом, за всім. Я зрозумів, що дуже багато прекрасних речей про свою музику ми ще не знаємо, і це наштовхнуло мене спробувати у своїй власній роботі поєднати актуальну світову поп-музику з ще не кон’юнктурною, дуже красивою українською естрадою", - розповів фронтмен групи Pianoбой Дмитро Шуров в ефірі українського чарту "Селекція" на "Радіо Промінь".

Як і українській естраді сімдесятих, у новому альбомі Pianoбоя буде багато оркестрового звуку. "У нас уже було чотири оркестрові сесії до цього альбому. Це щоразу різні склади і різні місця. Я не роблю компромісів у цьому альбомі, ми робимо те, що нам потрібно! Наприклад, оркестрові сесії для пісні "Полуничне небо" і для треку "Хісторі", який відкриває альбом, ми писали у Великій концертній студії Будинку Звукозапису Українського Радіо. Я працюю з диригентами, я знаходжу свою людину, яка відчуває музику. Ми довго разом готуємося, слухаємо, робимо оркестрування, після того диригент підтягує музикантів - частину він може взяти з оркестру Lord of The Sound, частину з державного оркестру, він бере найкращих людей під задачу", - каже Дмитро Шуров.

Найближчим часом на офіційних сторінках гурту Pianoбой у соцмережах має розпочатися інтерактив під час якого, стане відомо, як називатиметься новий альбом.

За результатами експертного чарту "Селекція" 11-18 жовтня пісня "Перша Леді" гурту Pianoбой  посіла 3 місце.

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо.

Фото та відео з офіційної сторінки музиканта