"Жадан і Собаки" почали заробляти на "Кобзоні"

"Жадан і Собаки" почали заробляти на "Кобзоні"

Харківська група "Жадан і Собаки" 22 листопада влаштовує у Києві концертну презентацію свого нового альбому “Мадонна”. Реліз п'ятого студійного альбому, на якому видано 10 треків, відбувся у вересні.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Альбом "Мадонна" поєднує в собі, як нові речі, так і пісні, що ми писали на інші альбоми, але вирішили переробити. Однією з найбільших проблем проекту "Жадан і Собаки" є неякісний запис. Як ми не стараємося працювали над матеріалом, із студії виходить те, що не зручно комусь пропонувати. І натомість працюючи над цим альбомом, ми вирішили переробити кілька пісень, що ми особисто любимо. Почавши працювати над ними, ми цілком змінили аранжування - так сталося з піснею "Натаха" з нашого першого альбому і піснею "Марат" з альбому "Бийся за неї". Загалом до альбому "Мадонна" увійшло 10 треків, дехто думає, що це не зовсім новий альбом, бо пісні "Бухло" і "Кобзон" більше року виконуються на концертах і на них зняті кліпи. Мені здається, що альбом вийшов цілісним, загалом мабуть найкраща наша робота і перша, за яку не соромно", — розповів Сергій Жадан в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Популярність пісень альбому "Мадонна" принесла групі "Жадан і Собаки" й комерційний успіх.

 

"Саме після кліпу на пісню "Кобзон", нас почали запрошувати на корпоративи. При чому запрошують дуже дивні структури: це або патріотичні структури, пов'язані з освітою та гуманітарними проектами, або цілком "відбиті" айтішні компанії, де є люди, яких важко запідозрити в любові до українського рок-н-ролу. Але так, ми стали корпоративною групою і нас це не аби як тішить", — каже Сергій Жадан.

 

За результатами експертного чарту "Селекція" 4-11 жовтня пісня "Троєщина" гурту   "Жадан і Собаки" посіла 19 місце.

 

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо.

 
фото - facebook.com/ZhadanDogs