Група "Tvorchi" про майбутній концерт: є маленькі інтрижки, але треба прийти та побачити

Група "Tvorchi" про майбутній концерт: є маленькі інтрижки, але треба прийти та побачити

У київському клубі "Атлас" сьогодні ввечері відбудеться концерт групи "Tvorchi". Це електронний дует з Тернополя, до якого входять Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні. Гурт заснований 2018 року. Учасники гурту в ефірі Радіо Промінь розповіли про те, як готуються до концерту.

Андрій Гуцуляк розповів, як проходить день перед важливим концертом: "Сидимо та п’ємо зелений чай, їмо панкейки та ментально готуємось до шоу". 

Він сказав, що цього разу на концерті буде багато нового. Також вони презентують декілька нових треків, які ввійдуть до нового альбому. "Також є маленькі інтрижки, які ми зараз не можемо розказати. Треба прийти та побачити", — сказав він. 

Андрій Гуцуляк зазначив, що вони хотіли б зробити кліп з українською реперкою Alyona Alyona.

Нагадаємо, що 30 травня 2017 року з'явився перший сингл гурту під назвою "Slow". 4 вересня вийшов другий сингл "You". 2 лютого 2018 року гурт видав свій дебютний альбом, який отримав назву "The Parts". 20 вересня 2018 року гурт випустив відеокліп на пісню "Молодість".  14 лютого 2019 року вийшов другий альбом "Disco Lights". 21 лютого гурт випустив відеокліп на пісню "Believe". За словами хлопців, бюджет зйомок склав 100 доларів США. Протягом кількох днів відео набрало 400 тисяч переглядів на Youtube, а сама пісня посідала 9-ту сходинку в чартах Google Play в Україні. 9 вересня 2019 року вийшов сингл "Не танцюю", а 16 вересня — музичне відео до нього.