Панчишин презентував кліп на пісню "АО": було до 10 локацій, а знімали приблизно три місяці

Панчишин презентував кліп на пісню "АО": було до 10 локацій, а знімали приблизно три місяці

Український музикант і композитор Остап Панчишин днями презентував кліп на пісню "АО". В ефірі Радіо Промінь він розповів про фільмування відеоролика та особливості роботи над текстами та музикою.

Остап Панчишин зазначив, що новий кліп "АО" створює легкий літній настрій. 

"Іноді хочеться чогось легкого. Не задумуватись, а просто танцювати. Взимку літнього також хочеться", — сказав він.

Остап Панчишин розказав про фільмування кліпу: "Було до 10-ти локацій. Знімали приблизно три місяці. Зокрема, одна локація була на Осокорках біля стоянки, інша в ЖК. Чесно кажучи, деяких локацій я не знаю, бо лише рік живу в Києві й на місця зйомок ми приїжджали на таксі".

Остап Панчишин, який рік тому переїхав до Києва зі Львова, уже комфортно почувається в новому місті. "Мені тут ідеально. Я себе почуваю, як удома. Насправді тут дуже легко твориться. Місто допомагає створювати щось нове".

Музикант розповів, що насправді 70% кліпу відзняли у червні. "Проте, ми були фіналістами "Хіт-конвеєру", а там була умова, що ти не повинен мати кліп на нову пісню, коли береш участь у конкурсі. Тому ми пригальмували зйомки й узяли участь у конкурсі. Стали фіналістами, а потім швиденько дозняли кліп. До речі, на конкурсі я познайомився зі Златою Огневич, недавно зробив їй пісню. Саме завдяки "Хіт-конвеєру" вона почула мою пісню, яка їй дуже сподобалась". 

Остап Панчишин зазначив, що в кліпі зробили акцент саме на професійних танцюристках.

"Я роблю музику та весь продакшн, а брат знімає кліпи. До речі, Лесь Панчишин — режисер цього кліпу", — додав він. 

Музикант також зізнався, що може писати музику щодня, це не є для нього проблемою. "Текст писати важче, бо він має гармонійно лягати з музикою. У мене є 150 пісень. Все, що створюється останнім, найкраще". 

Нагадаємо, що раніше Остап Панчишин розповів про те, що в Україні є тенденція до появи значної кількості нової української музики.

Джерело: Фейсбук