Якими є переваги сучасного онлайн-навчання — пояснює керівник студії онлайн-освіти EdEra

Якими є переваги сучасного онлайн-навчання — пояснює керівник студії онлайн-освіти EdEra

Співзасновник та керівник студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філіпов пояснив, якими є переваги сучасного онлайн-навчання та чи варто його поєднувати з класичним навчанням.

"Студія онлайн-освіти EdEra займається розробкою освітніх продуктів: ми проводимо весь цикл розробки продуктів  від концепції до фінального результату. Ми створили онлайн-курси з підготовки до ЗНО, кілька онлайн-курсів для вчителів, один з яких було успішно запущено Міністерством освіти й науки України для всіх вчителів, які набирають перші класи. Також ми розробляємо різні професійні курси та курси для саморозвитку", — зазначив Ілля Філіпов.

Керівник студії онлайн-освіти EdEra підкреслив, що основна ідея проєкту "полягає в тому, щоб створити культуру якісного освітнього продукту. Освітній продукт — це форма, в яку можна обгорнути знання, зміст, щоб вони донеслись якнайкраще".

Ілля Філіпов зауважив, що онлайн-освіта є гарною можливістю якісно донести знання широкій аудиторії.

"Добре навчатися — це коли люди кажуть "вау" від освітнього продукту. Сучасні тенденції — це онлайн-освіта. Наша основна мета полягала в тому, щоб створити ринок освітніх онлайн-послуг та попит на це. Зараз люди вже розуміють, що таке онлайн-освіта, шукають можливість для освіти в Інтернеті, і це шанс поширити знання та підходи найкращих викладачів на велику аудиторію", — сказав він.

Філіпов також наголосив, що "для вмотивованих людей, котрі хочуть щось вивчати, онлайн-навчання є дуже гарною альтернативою репетиторства. Тому що ти можеш робити це у будь-який час, у будь-якому місці, у будь-якому темпі, і це абсолютно безкоштовно".

Керівник студії онлайн-освіти зауважив, що онлайн-курси дають гарний результат у поєднанні з офлайн-навчанням.

"Насправді онлайн-курси — це не панацея, це не щось супер інноваційне. Вони гарно працюють у поєднанні з офлайн-навчанням. Тобто онлайн-курси це гарний інструмент для того, щоб виділити час викладачу на активне навчання студентів, а не просто на пасивний декларативний стиль викладання", — пояснив Ілля Філіпов.  

Детальніше про проєкт можете дізнатися за посиланням.

Фото — pexels.com