Кулеба про саміт Північноатлантичної ради НАТО у Києві: готуємо дуже конкретні речі

Кулеба про саміт Північноатлантичної ради НАТО у Києві: готуємо дуже конкретні речі

Віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба розповів у ефірі Українського Радіо, як триває підготовка до саміту Північноатлантичної ради НАТО, запланованого на 31 жовтня у Києві.

0:00 0:00
10
1x

"Ми дуже конкретно працюємо в напрямку підготовки до засідання Північноатлантичної Ради в Києві.  Можу сказати, що за низкою параметрів співробітництво між НАТО і Україною як державою-партнером є унікальним. Ми от зараз річну національну програму щодо євроатлантичної інтеграції вибудовуємо максимально наближеною до Плану дій щодо членства в НАТО. Я не можу, звісно, відкрити всі деталі підготовки до засідання Північноатлантичної Ради, але це буде масштабний візит, там буде не лише Київ, вони виїдуть за межі Києва. Там буде низка дуже конкретних заходів і ми готуємо дуже конкретні речі, які мають пролунати як результати цього візиту", — говорить віцепрем’єр.

Читайте також: Візит нового генсека Ради Європи в Київ може стати новою сторінкою в стосунках з Україною — Дмитро Кулеба

31 жовтня у Києві відбудеться саміт Північноатлантичної ради НАТО, участь у якому візьмуть посли в Брюсселі країн-членів НАТО. Також до заходу долучиться президент України Володимир Зеленський. 18 вересня про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква на спільному засіданні парламентських комітетів з питань зовнішньої політики та інтеграції України з Євросоюзом.

Фото: eu-neighbours.news