"Життя після 50-и може бути яскравим": у Києві в суботу відбудеться Марш Життєлюбів

"Життя після 50-и може бути яскравим": у Києві в суботу відбудеться Марш Життєлюбів

Напередодні міжнародного дня людей похилого віку благодійний фонд "Життєлюб" разом з бабусями та дідусями вийдуть на вулиці Києва, щоб показати, що люди, старші 50 років, також живуть яскравим життям. Детальніше про Марш Життєлюбів розповів виконавчий директор благодійного фонду "Життєлюб" Дмитро Заражевський

"У нас буде не просто прогулянка, а своєрідний перфоманс. Ми будемо йти весело, будуть сюрпризи, і закінчимо ми ходу також інтерактивами. У нас будуть танці, ми танцюватимемо сальсу, – анонсував Дмитро Заражевський. – Завтра буде весело, попри погоду. Замість сонця сяятимемо ми".

Учасники Маршу Життєлюбів збираються завтра об 11:00 на початку пішохідної зони на вулиці Сагайдачного.

"Усі охочі можуть прийти, підготуватися з нами, щоб уже о 12:00 піти з нами веселою ходою, з перфомансом і прийти на Контрактову площу, де будуть танці та ігри, – розповів Дмитро Заражевський. – Ви зруйнуєте свої стереотипи, поспілкуєтеся з людьми 50+, які стали моделями, SMM-никами, блогерами й навіть кіберспортсменами".

Також усі охочі зможуть взяти участь у квесті "Вижити на мінімалку".

"У центрі Контрактової площі ми зробимо міні-Київ та зануримо вас в умови людини 50+, яка отримує мінімальну пенсію. У вас буде 30 хвилин, мінімальний бюджет та ряд завдань, які потрібно буде за цей час виконати", – розповів Дмитро Заражевський.

Він пояснив, що цей захід організовується для того, щоб розвінчати страхи та міфи про життя після 50 років. Адже люди часто бояться навіть думати про такий вік. А життя після 50-и, наполягають у фонді "Життєлюб", не просто існує – воно може бути яскравим і навіть яскравішим, аніж у молодості.