"Унікальна подія для Східної Європи": в Києві завтра стартує міжнародний ярмарок фотомистецтва

"Унікальна подія для Східної Європи": в Києві завтра стартує міжнародний ярмарок фотомистецтва

26–29 вересня в Галереї Лавра – міжнародний ярмарок фотомистецтва Photo Kyiv Fair 2019. Один з організаторів, Микола Смиковський, розповів, чому варто відвідати цю виставку.

На виставці буде представлено понад пів тисячі фото. Особливий формат ярмарку передбачає, що відвідувачі зможуть придбати будь-яку фотографію, яка їм сподобається.

"Це вже третій поспіль ярмарок, який проводиться в Києві. Це унікальна подія, ексклюзивна для Східної Європи. Ніхто у Східній Європі не організовує ярмарки, де людина може не лише насолодитися мистецтвом, але й придбати вподобані фотографії", – пояснив Микола Смиковський.

Також на ярмарку буде представлено проєкт "Чорнобильська наречена".

"Окрім пів тисячі фотографій українських та закордонних фотографів, на ярмарку буде представлено 12 фотопроєктів. Один з них – швейцарський проєкт "Чорнобильська наречена". Це дівчина, одягнута у весільну сукню з протигазів, яка, як примара, блукає вулицями мертвої Прип’яті у пошуках життя. І ця ідея виражена за допомогою різних художніх засобів", – анонсував організатор.

Також на ярмарку можна буде побачити проєкт, який містить фотографії, зроблені за допомогою дрона, або ж проєкт легендарного французького фотографа Антуана Д'Агата, який повністю складається з фотографій, зроблених в одному зі стриптиз-клубів у Тбілісі.

Фото з офіційного сайту події