Alyona alyona – унікальне явище для української сцени – музичний критик

Alyona alyona – унікальне явище для української сцени – музичний критик

Українська реперка alyona alyona отримала пристижну міжнародну нагороду Anchor Awards, яку щороку присуджують найбільш перспективному новому артисту. Що це означає для музикантки та українського шоубізнесу, в ефірі Радіо Промінь розповів Олексій Бондаренко, музичний критик, автор блогу про нову українську музику LiRoom.

Олексій Бондаренко зазначив, що одним з наслідків отримання такої престижної нагороди може стати зростання гонорарів співачки.

"Я думаю, що вона може зараз легко підіймати гонорари. Думаю, що концертів буде ще більше, запрошувати її будуть ще частіше, а чим більше концертів тим більше грошей," – пояснив він.

Критик також зазначив, що alyona alyona є певною мірою унікальним явищем для української сцени, адже хіп-хоп – це музика, яка ще зовсім недавно була невластивою українському шоубізнесу.

"Хіп-хоп в Америці та світі – це просто неймовірна махіна, неймовірна індустрія. В Україні дуже мало артистів, які зараз можуть навіть спробувати дотягнутися до подібних масштабів. Але alyona alyona – це, мабуть, перший приклад того, як реперка нової школи починає збирати величезні зали і заробляти хороші гроші", – пояснив Олексій Бондаренко.

Раніше Вова зі Львова розповів про своє життя в Америці та майбутній альбом.

Фото Фейсбук