У Києві відбудеться Science Night Show за участі Майкла Щура

У Києві відбудеться Science Night Show за участі Майкла Щура

6 вересня у Києві відбудеться Science Night Show. Популяризаторка науки, біолог і співзасновниця проекту Nobilitet Ольга Маслова в ефірі Радіо Промінь розповіла, якою є мета наукового шоу, і чим воно може вразити своїх відвідувачів.

"Ми сподіваємось, що глядачів вразить те, що вони побачать. Звісно, ми не стільки робимо акцент на візуальному компоненті, скільки намагаємось зберігати пріоритет смислів, сенсів, у тому, що люди говоритимуть. Будуть фотозони, в яких можна буде сфотографуватися, і там теж будуть певні наукові сюрпризи", — зазначила Ольга Маслова.

Популяризаторка науки зауважила, що до наукового шоу залучені видатні суперзірки, серед яких є й Майкл Щур.

"Буде можливість послухати і подивитися, що відбуватиметься на сцені. Ми зібрали тих спікерів, які перевірено вміють говорити, аби це відрізнялось від лекції. Ми запросили, можна сказати, таких суперзірок як Майкл Щур та його асистентка Яся. Ми хочемо, аби таким чином наука дійшла до дуже широких верств населення", — сказала вона.

Ольга Маслова також наголосила, що "перший параметр — це популяризація науки як професійної діяльності. Другий вектор — це популяризація наукового мислення, критичного мислення, погляду на світ, який відрізняється від поширеного міксу з релігії, езотерики та залишків пострадянського мислення".

Фото — facebook.com/yclutch