Фестиваль "Кінобукет" у Києві: Володимир Войтенко розповів деталі

Фестиваль "Кінобукет" у Києві: Володимир Войтенко розповів деталі

У Києві триває фестиваль "Кінобукет" у музеї "Золоті ворота". Що це за фестиваль, які фільми можна переглянути? Про це говорили в ефірі Радіо Промінь з програмним директором програми "Кінобукет" в рамках фестивалю Володимиром Войтенком.

Фестиваль "Кінобукет" розпочався 17-го серпня і триватиме до 25-го серпня. Програма кожного дня — це букет фільмів, сформований програмним директором фестивалю Володимиром Войтенком за безпосередньої участі оргкомітетів фестивалів та кінопроектів.

"Звичайно, це фестиваль для всіх. Кіно взагалі достатньо демократичне мистецтво і воно, власне, звертається до всіх",  упевнений Войтенко.

За його словами, після показу програми, щодня точиться багато розмов з глядачами і авторами кіно:

"В кінці це розмови, дискусії із авторами фільмів. Перед тим вони представляють програму разом із тим, хто веде, а в кінці є ще розмови і розмови дуже цікаві".

Читайте також: "Висока музика, яка несе з собою розвиток" — диригентка Наталка Стець про Bouquet Kyiv Stage

Він пояснив, що насправді фестиваль називається "Букет". І проходить вдруге, а от саме кінопрограма "Кінобукет" цього року вперше на фестивалі. Окрім кіно, на фестивалі багато музики, мистецьких виставок.

"Це все проходить в "Софії Київській" на її території й приміщеннях. А цього року запросили, щоб було ще й кіно",  додав Володимир Войтенко.

Фото Facebook