Мастхев серпня: джинсові комбінезони знову в моді

Мастхев серпня: джинсові комбінезони знову в моді

Джинсові комбінезони знову в моді. Як і з чим їх носити – знає Марія Сизон.

Відомі телесеріали 90-х повертаються на екрани! І доки хтось радіє, що знову може бачити "Район Беверлі Гіллз", хтось ностальгує за "Друзями", ми з вами просто створимо образ у стилі 90-х за допомогою всього однієї речі. Сподіваюся, ви заінтриговані.

Дизайнери, стилісти, інфлюенсери і звичайні модники – усі у захваті від цієї речі, тому можемо сміливо вважати, щоджинсовий комбінезон – мастхев серпня. Причому як для жінок , так і для чоловіків.

Вдягаєте комбінезон із деніму, поєднуєте з білою базовою футболкою та кедами – і ви майже Рейчел з серіалу"Друзі". Або ж Джої.

Пошукати цю культову річ можна в нових колекціях з масмаркету або ж навіть у власній шафі. Чого тільки там не знайдеш? Може, й джинсовий комбінезон чекав слушної нагоди!

І ще кілька слів, як не зіпсувати свій аутфіт комбінезоном:

  • Він – атрибут повсякденного стилю, тому на роботу його краще не вдягати. У діловий образ від навряд впишеться.
  • Об’ємний зручний комбінезон може візуально додати вам кілька зайвих кіло. Будьте готові й до такого неочікуваного ефекту.

А в іншому – все гаразд! Беріть приклад із супермоделі Хейлі Бібер та носіть комбінезон із деніму на щодень, адже у 2019-му це вже не просто спецодяг, а дійсно модна річ!