Рюкзак-кросівок — український тренд у "Модному сезоні"

Рюкзак-кросівок — український тренд у "Модному сезоні"

Знаєте, чим треба займатися у серпні? Підшукувати новенький, стильний, оригінальний рюкзак! І це стосується не тільки тих, хто готується до 1 вересня. Річ у тім, що популярність наплічників дещо зменшилася і восени 2019 року буде нова хвиля актуальності цього аксесуару. Про них — у програмі "Модний сезон" з Марією Сизон на Радіо Промінь.

Круглі, квадратні, у формі трапеції, кудлаті, лаковані, колючі, з безліччю замків та кишеньок, розцяцьковані, напшпиговані електонікою чи взагалі екологічні — яких тільки рюкзаків не вигадували дизайнери останнім часом. Та українські виробники "взули" всіх: вітчизняний бренд ALI SAULIDI випустив гібрид рюкзака і... кросівка.

Шкіряний рюкзак зроблений у вигляді мішка та затягується зверху лямками-канатами. Усередині модель оброблена бавовною і доповнена кишенею. А от дно виготовлене зі справжньої підошви італійського виробника Livetech.

Модель Hybrid Drawstring Backpack вийшла в чорному і білому кольорах, а крім натуральної шкіри бренд також пропонує варіант з еко-матеріалів.

"Коли працюєш з різними складниками довгий час, в якийсь момент виникає бажання створити з них щось непередбачуване", — пояснює свою ідею створити рюкзако-кросівок (чи кросівко-рюкзак) дизайнер Алі Сауліді. Надиво, ранець має стильний вигляд! Його можна брати з собою на тренування чи доповнювати повсякденні луки.

Фото: ALI SAULIDI