Зебри, змії, ланцюги — ТОП-5 трендів серпня у "Модному сезоні"

Зебри, змії, ланцюги — ТОП-5 трендів серпня у "Модному сезоні"

Про модні тренди серпня, за якими ще можна встигнути, в ефірі програми "Модний сезон" на Радіо Промінь розповіла її ведуча Марія Сизон.

Більша частина літа позаду. Тож, якщо у вас є відчуття, що за останні місяці ви щось недопрацювали у своєму стилі,  є цілий серпень, аби виправити ситуацію.

 

Пропонуємо вам ТОП-5 модних витівок серпня:

 

Стилі 80-х, 90-х та Вікторіанської епохи поєдналися у першому тренді. Це — об’ємні рукави та плечі. Приміряйте і придбайте оригінальний кроп-топ з рукавами-ліхтариками чи жакет у стилі 80-х. 

 

Фото:Prostolady

 

Зебри та змії – тільки їх бракувало? Але якщо йдеться про модний лук, то чом би й ні? Згадані анімалістичні принти – найгарячіший тренд цього літа, який перекочує і в осінь.

 

Фото: Light-ОГО

 

Об’ємний ланцюг – ще один маст хев сезону. В голові спрацьовують стереотипи, що не дають вам носити подібні аксесуари! Тоді передивіться покази Alexander McQueen та Bottega Veneta і переконайтеся в тому, що навіть велитенські ланцюги можуть мати елегантний вигляд. Влітку – замість пояса чи кольє, взимку, як елемент декору блейзерів чи в’язаних суконь.

 

Фото: UkrMedia

 

Ви звикли, що у сумці має вміщатися пів-квартири і не інакше? Тоді, можливо, ви й не оціните таке модне дивацтво, як мікросумочка! А чому б не утнути щось подібне: більшу торбу – для речей, крихітку – для стилю!

 

      

Фото: UASTORE

 

І остання модна витівка серпня – це дует із брюк та сукні! Так, це дивно, але стильно.

 

        

Фото: optіstore

 

Одягти сукню разом з брюками, доповнити лук крихітною сумочкою, купити оригінальний ремінь-ланцюг та хоча б одну річ з анімалістичним принтом і нарешті ризикнути приміряти одяг з об’ємними рукавами! Ось вам варіант модного експерименту на останній місяць літа!

Фото: Cloche