На фестивалі "Схід-рок" виступить 23 гурти та проїдуть мотоколонами байкери

На фестивалі "Схід-рок" виступить 23 гурти та проїдуть мотоколонами байкери

Фестиваль "Схід-рок" відбудеться 10-11 серпня у місті Тростянець на Сумщині. Про його особливості та хедлайнерів розповів в ефірі Радіо Промінь один із засновників фестивалю Володимир Бова.

Цими вихідними на Сумщині відбудеться один з найбільших фестивалів України — "Схід-рок". Історичні локації, тусівка байкерів та відомих музикантів, гарні умови для проживання — місто Тростянець вже всьоме запрошує гостей 10-11 серпня.

"Унікальний фестиваль тим, що проходить всердині фортеці "Круглий двір", тут неймовірна акустика. Ми працюємо в форматі open air, у нас дві сцени — головна та мала — на яких мають виступити 23 гурти за три дні. Тому що ще буде "нульовий день", так би мовити "розігрів" у наметовому містечку", розповів один із засновників фестивалю Володимир Бова.

За його словами, головний хедлайнер фестивалю — це гурт 5’nizza, гурт з українських "важковаговиків", який ще не був на фестивалі. Також серед хедлайнерів — гурт Louna, "Таракани", "Тартак" і "Без обмежень". Є в програмі і низка іноземних виконавців зі Швеції, Швейцарії, Шотландії, США. 

Організатори запрошують також байкерів — очікують близько сотні мотоциклістів, які щодня перед початком концерту робитимуть мотопробіг містом, а також влаштують виставку мототехніки.

Родзинкою фестивалю є безкоштовне наметове містечко, яке базуватиметься на території дендропарку "Нескучне", у якому є каскад з трьох озер, мальовнича природа, а ще тут будуть фудкорти, пункти підзарядки телефонів, буде також міні-сцена, а намети і спорядження можна буде взяти напрокат.

Фото: афіша фестивалю