Авто волонтерки потрапило у ДТП: троє травмованих

Авто волонтерки потрапило у ДТП: троє травмованих

Близько 4 ранку 27 липня на Снятинщині сталася ДТП за участю авто волонтерки Євгенії Сєрої. Троє осіб травмовано, а нетверезий водій, який вчинив ДТП, залишивши автівку, втік з місця події.

Про це повідомляє управління Національної поліції Івано-Франківської області. 

"Невідомий водій, керуючи автомобілем "Ford Mondeo" не обрав безпечної швидкості руху, проявив неуважність внаслідок чого допустив зіткнення із задньою частиною автомобіля марки "Mersedes-Benz Sprinter", під керуванням 20-річного мешканця Чернівецької область. Після чого з місця  події скрився. Внаслідок аварії водія автомобіля "Mersedes-Bez Spinter" з отриманими травмами доставлено до лікувального закладу. Пізніше до медзакладу звернулася й пасажирка даного автомобіля", – йдеться у повідомленні.

Як повідомила Сєрая, в її авто з двома пасажирами в’їхав п'яний водій, після чого втік з місця автопригоди, загубивши свої права на місці автопригоди. У салоні авто, що спричинило аварію, також перебував п'яний пасажир, який також втік. 

Поліцейські встановили особу та розшукали нетверезого водія, який вчинив ДТП та втік з місця події. Ним виявився 26-річний мешканець Снятинського району. За результатом перевірки на "Драгері" вміст алкоголю у крові становив 1,25 промілле.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом". 

ФОТО: Нацполіція