Очільник Нацполіції Князєв: у регіони прибула авіація

Очільник Нацполіції Князєв: у регіони прибула авіація

Національна поліція готова до забезпечення правопорядку у день голосуванняна парламентських виборах, до служби у регіонах залучено групи авіапідтримки.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, про це заявив голова Нацполіції Сергій Князєв.

"Ми маємо абсолютне порозуміння між всіма відомствами системи МВС. Допомога та координація всіх дій повинна відбуватися на високому рівні. Крім того, злагоджена робота повинна бути на місцях у регіонах", — сказав він.

Князєв також зазначив, що всі виборчі дільниці перебувають під охороною. Також вчора до несення служби в регіонах залучено резерви – зведену групу авіапідтримки.

На цю тему — Вперше на виборах порядок забезпечуватиме авіація — Нацполіція

"Керівники на місцях, оцінюєте обстановку, якщо є ускладнення, негайно приймати рішення, і за погодженням з Міністерством внутрішніх справ, негайно задіюйте авіапідтримку. Рішення приймаєте в залежності від обстановки, яка склалася", — додав він.

Зазначимо, 21 липня в Україні відбуваються дострокові парламентські вибори. Виборчі дільниці розпочали свою роботу о 8:00 і працюватимуть до 20:00 години.

За місця у Верховній Раді 9-го скликання змагаються 22 політичні сили та майже шість тисяч кандидатів у народні депутати.

Фото — Нацполіція