У фестивалі "Тарас Бульба" візьмуть участь понад пів сотні гуртів

У фестивалі "Тарас Бульба" візьмуть участь понад пів сотні гуртів

На Рівненщині 19-21 липня відбудеться щорічний фіестиваль "Тарас Бульба". Детальніше про нього в ефірі програми "ART-Панорама" на Радіо Промінь розповів організатор фесту Микола Арсенюк

Ведуча:

Наталія Тищенко

19, 20, 21 липня у місті Дубно Рівненської області на стадіоні "Спартак" відбудеться фестиваль "Тарас Бульба".

"Тарас Бульба" — це фестиваль впертого духу з великою історією. Саме так себе позиціонують організатори фесту. І це недаремно, адже фестиваль "Тарас Бульба" — це один із перших рок-фестивалів в історії незалежної України. Саме на його сцені сходили визначні зірки української сцени та виступали такі гурти, як "ВВ", "Борщ", "Вій" та багато інших закордонних і вітчизняних гуртів.

Цьогоріч на фестивалі виступлять колективи Ot Vinta, KARNA, Stoned Jesus, TaRuta, "ТНМК", Detach, "Фіолет" та інші артисти. Усього, за словами Миколи Арсенюка, у фестивалі візьмуть участь 57 музичних колективів.

Окрім музичної сцени, на фестивалі "Тарас Бульба" цього року буде потужна літературна сцена.

"Дуже багато молодих українських талановитих письменників. Буде традиційний західноукраїнський поетичний батл", — анонсував Микола Арсенюк.

Також у цьому році вперше буде задіяний театральний майданчик — у рамках фестивалю відбудеться вистава "ГалюЦеНація" сумського театру.

"Якщо нам це вдасться, можливо у майбутньому ми створимо окремий майданчик, окрему складову фестивалю, окремий жанр — вистави та постановки", — розповів Микола Арсенюк.

Рок-фестиваль "Тарас Бульба" відбудеться 19-21 липня у місті Дубно Рівненської області на стадіоні "Спартак".