Зеленський призначив екс-заступника міністра оборони головою Херсонської ОДА

Зеленський призначив екс-заступника міністра оборони головою Херсонської ОДА

Президент Володимир Зеленський призначив головою Херсонської облдержадміністрації екс-заступника міністра оборони Юрія Гусєва.

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, про підписання відповідного Указу Глава держави повідомив 13 липня, під час наради з питань реалізації проектів облаштування КПВВ "Чонгар" і "Каланчак".

Президент зауважив, що одним з пріоритетів роботи нового голови ОДА є облаштування інфраструктури контрольних пунктів в'їзду/виїзду (КПВВ) в Херсонській області на адмінкордоні з окупованим Кримом.

У свою чергу Гусєв зазначив, що від сьогодні в області стартує програма Lift, згідно з якою набиратимуть голів райдержадміністрацій області.

"Вона стартує у Херсонській області. В районні державні адміністрації люди набиратимуться виключно через програму Lift",  — наголосив голова ОДА. 

Крім того, Гусєв додав, що "докладате всіх зусиль, щоб Херсонщина була пілотною не лише в цьому"

Нагадаємо, Кабінет міністрів України погодив призначення на пост глав восьми обласних державних адміністрацій кандидатів, запропонованих президентом Володимиром Зеленським,серед яких і був Юрій Гусєв.

Фото — president.gov.ua