Броненосець Шоколадний: "Парламентський бестіарій" досліджує учасників парламентських виборів

Броненосець Шоколадний: "Парламентський бестіарій" досліджує учасників парламентських виборів

Політичні звірі та де їх шукати — про це в ефірі програми "Парламентський бестіарій" на Радіо Промінь розповідають політролі Антон Суслов та Станіслав Шулімов.

Ведучі:

Ольга Бабчук, Павло Туптинський

Об’єкт дослідження. Політична партія "Європейська солідарність".

Вид. Petrius Shokoladikus або Броненосець Шоколадний.

Ареал поширення. Вид уже декілька років існує в таблиці політичних видів. Варто відзначити, що броненосець поширений по всій території України. Це було видно на попередніх виборах. Проте зараз він трохи здає позиції і концентрується найбільше на Західній Україні. Також не можна не згадати, що наш шоколадний броненосець не простий, а чарівний, він може змінювати колір з фіолетового до кольору національного прапора. Вчені фіксують певне оновлення популяції броненосців шоколадних, причиною якого стала погана поведінка певних особин у попередньому парламенті.

Умови виживання.  Виживає за рахунок боротьби за європейську та євроатлантичну інтеграцію. Має беззаперечного лідера, найбільшого шоколадного броненосця, який і забезпечує більшість електоральної підтримки виду в таблиці політичних видів. Броненосці також наголошують на боротьбі за безпеку всіх видів і ставлять собі це за основну мету. Виступають за захист української мови.

Фактори розмноження. Броненосець шоколадний розмножується за рахунок армії та мови, а саме підтримки армії як головного фактору безпеки України та підтримки української мови як дуже важливого фактора ідентичності. Нещодавно вчені дізналися, що броненосці наголошують на необхідності підтримки громадянського суспільства та його фінансування місцевою владою. Що цікаво, представники виду Petrius Shokoladikus почали наголошувати на необхідності ліквідації втручання держави у бізнес.

Захист від  хижаків, шкідників та паразитів. Броненосець, у повній відповідності до своєї назви,  виступає за жорстку санкційну політику проти східного хижака, за повернення Криму та наших територій на Донбасі, за вступ до Європейського Союзу та НАТО. Також шоколадні броненосці не виключають введення миротворців на Донбас. 

Місце в харчовому політичному ланцюгу. Нещодавно броненосці задекларували можливість співпраці з усіма проукраїнськими видами, що будуть в парламенті. Тому цілком можливо, що нас чекає співпраця броненосців з пандами, зебрами чи іншими видами. Буде видно зовсім скоро.

Еволюційний прогноз. За останніми даними вчених, на виборах Petrius Shokoladikus може посісти 3-тє прохідне місце до парламенту. З іншими видами броненосці можуть дійти згоди лише на взаємовигідних умовах. Є ознаки того, що головний броненосець має бажання  претендувати  на посаду прем’єр-міністра.

Досліджуй  зараз.

Бо... після виборів піддослідним можеш стати ти.

 

У попередніх серіях:

Серія 1. Тигрюля Змієподібна

Серія 2. Панда Голосиста

Серія 3. Грицевус Міноборонівський