Як створити базовий літній чоловічий гардероб — поради журналістки

Як створити базовий літній чоловічий гардероб — поради журналістки

Як створити базовий літній чоловічий гардероб, в  ефірі програми "Модний сезон" на Радіо Промінь розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Річ номер один на літо — джинси, добре, якщо у кількох екземплярах. Звертаємо увагу на світло-сині, сірі, хакі та коричневі з тонкого деніму. Сидіти мають так, щоб видно було кісточку на щиколотці. Себто, всі подовжені моделі відпадають.

Універсальні брюки з бавовни теж мають бути! Це прекрасна альтернатива діловому костюму влітку. Не забувайте: поєднувати їх слід не тільки з сорочками, а й з футболками, блейзерами та навіть  джинсовими куртками.

Влітку ви цілком можете собі дозволити стиль casual! А його важко уявити без стильних шортів завдовжки до середини коліна.

Усі перераховані речі — це, звісно, добре. Але без універсального ділового костюма все ж не обійтися! Темно-синій або чорний, з легкої тканини — те, що треба! Не забудьте поєднувати його зі стильними оксфордами та носити без краватки.

Базова футболка, сорочка з коротким рукавом із цупкої тканини, що не мнеться, та футболка-поло — незамінні речі для ділового чоловіка влітку, і вони прекрасно поєднаються зі згаданими раніше брюками. Але навіть ідеально скомпонований лук не працюватиме на вашу користь, шановні чоловіки, якщо ви безвідповідально поставитеся до вибору взуття!

Програма мінімум — купити еспадрильї, білі кеди, чорні конверси, кросівки, туфлі та в'єтнамки для пляжу! 

Ось така у нас сьогодні вийшла "фешн база" для чоловіків. І якщо вам здається, що перерахованих речей забагато — ви помиляєтеся! Відчиніть шафу, переберіть свій літній гардероб, і ви зрозумієте, що невдалих футболок та шортів, які взагалі на вас не сидять — набагато більше!