"Народний фронт" чекатиме від правоохоронців версії загибелі Тимчука — Тетерук

"Народний фронт" чекатиме від правоохоронців версії загибелі Тимчука — Тетерук

Голова підкомітету з питань соціального і правового захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в ефірі Українського радіо в програмі "Коло доброчесності" прокоментував, якою є позиція політсили щодо трагічної загибелі Дмитра Тимчука.

Ведуча:

Наталя Соколенко

"У політичній  партії "Народний фронт" будуть чекати на версію, яку оприлюднять наші правоохоронні органи. Одразу після того, як ми дізналися про трагічну загибель Дмитра Тимчука, там розпочала роботу оперативна група експертів, які виїхали на місце трагедії. І саме вони мають встановити умови та обставини загибелі нашого однопартійця. Я б дуже просив, аби всі ті, хто спостерігають за розвитком цієї події, очікували саме на офіційну версію наших правоохоронних органів", — зазначив Андрій Тетерук.

Тетерук зауважив, що "всі інші версії, які зараз формуються окремими громадянами, не мають нічого спільного з тим, що насправді відбулося. А про умови і чому це так сталося, мають доповісти суспільству наші правоохоронні органи, які повинні провести всі необхідні експертизи".

Нагадаємо, у Києві 19 червня знайдено мертвим координатора групи "Інформаційний спротив" (ІС), народного депутата фракції "Народний фронт" Дмитра Тимчука. Голова Національної поліції Сергій Князєв повідомив, що у момент загибелі народного депутата Дмитра Тимчука з ним у квартирі перебувала ще одна особа — жінка.

Загибель народного депутата Дмитра Тимчука розслідують як умисне вбивство.

Прослухати повну версію.

На фото Дмитро Тимчук, РБК-Україна