ЦВК ухвалила рішення щодо закупівель на 282 мільйони гривень

ЦВК ухвалила рішення щодо закупівель на 282 мільйони гривень

Тендерний комітет Центральної виборчого комітету ухвалив рішення щодо закупівель для підготовки та проведення позачергових виборів до Верховної Ради України, повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу ЦВК.

"26 червня Центральна виборча комісія має право укласти договір із підприємствами на орієнтовну загальну суму 281 845 240, 80 грн.", – йдеться у повідомленні ЦВК.

Ухвалено рішення укласти договори з підприємствами для закупівлі послуг виготовлення та доставки пакетів зі спеціальною системою захисту для транспортування протоколів, номерних одноразових пломб для пломбування виборчих скриньок, журналів реєстрації документів, заяв і скарг у виборчій комісії та журналів обліку особистого прийому громадян у виборчій дільниці.

Окремо буде укладено договори на послуги з виготовлення та доставки видання Закону України "Про вибори народних депутатів України" та збірників "Роз'яснення щодо порядку підрахунку голосів виборців на виборчій дільниці  та складення протоколів дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці після закінчення голосування на виборах народних депутатів".

Нагадаємо, 21 липня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України.

ФОТО: Еспресо TV