У Мар'їнці внаслідок обстрілу бойовиками житлового будинку постраждали четверо цивільних

У Мар'їнці внаслідок обстрілу бойовиками житлового будинку постраждали четверо цивільних

Сьогодні, 14 червня, внаслідок обстрілу бойовиками житлового будинку в Мар'їнці постраждали четверо людей, серед яких — дитина. Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області. 86-річного дідуся, 57-річну та 30-річну жінок, а також 9-річну дитину госпіталізовано.

Як зазначається, в результаті обстрілів були пошкоджені три будинки та господарські приміщення. За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 "Терористичний акт".

Раніше Штаб Операції Об'єднаних сил повідомив, що в результаті обстрілу бойовиків у Мар'їнці відбулося потрапляння артилерійського снаряду у приватний будинок, в результаті постраждала одна людина. Постраждалого господаря будинку госпіталізували з контузією та травмами.

"Ворожі 122 мм самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика" після вогневого відпрацювання по населеному пункту Мар'їнка втекли до житлових кварталів Донецька, де сховалися від артилерійського вогню у відповідь в щільній забудові міста", — повідомляє штаб.

Нагадаємо, за даними Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні, за 5 років війни на Сході України загинуло 3332 цивільних особи, ще понад 7000 осіб було поранено.

Фото: Нацполіція