ЕКСКЛЮЗИВ: Василь Шкляр завершив свій роман "Характерник"

ЕКСКЛЮЗИВ: Василь Шкляр завершив свій роман "Характерник"

Перший трейлер історичної драми "Чорний ворон" режисера Тараса Ткаченка за однойменним романом українського письменника Василя Шкляра нещодавно побачив світ. Сам Василь Шкляр 10 червня святкував свій день народження, і в ексклюзивній бесіді в програмі "ДеньПРО"на Радіо Промінь розповів, чого очікує від цього фільму та коли вийде його наступна книжка.

Ведуча:

Марія Сизон

Василь Шкляр розповів, що давно анонсований роман "Характерник" нарешті завершено.

"До цього дня народження я зробив собі, мабуть найкращий подарунок — я завершив роман, який обіцяв читачам, про козаччину, про Івана Сірка. Він називається "Характерник". Він буде несхожий на інші мої книжки. Це буде більш весела книжка, — поділився новиною письменник. — Я презентуватиму його вже через три місяці, на Львівському книжковому форумі на початку вересня".

Восени цього року має вийти фільм за іншою його книжкою "Залишенець. Чорний ворон". Василь Шкляр переконаний, що жоден автор не може бути повністю задоволений екранізацією, тому що його твір "ріжуть по живому", а до фільму часто не входять усі події та герої, які були у книжці.

"Але Тарас Ткаченко дуже талановитий режисер. Я відглянув десь 80% відзнятого матеріалу. Мені подобається ця робота. Зараз іде завершальна робота, робота з музикою. Мені дуже подобається саундтрек, який зробив Святослав Вакарчук. Я думаю, що це буде дуже добре кіно", – поділився радістю письменник.

Раніше стало відомо, що письменник Сергій Жадан зніметься у короткометражці.

На фото – Василь Шкляр. Фото з офіційної сторінки у Фейсбук