На прощання із загиблими льотчиками у Бродах прийшло понад тисячу людей

На прощання із загиблими льотчиками у Бродах прийшло понад тисячу людей

У місті Броди на Львівщині відбулося прощання із загиблими 29 травня членами екіпажу вертольоту Мі-8, повідомляє 5-й канал. Вшанувати загиблих пілотів прийшло понад тисячу людей. Церемонія прощання відбувалася в місті Броди Львівської області на плацу військової частини, в якій служили загиблі армійці.

На панахиду прийшли військовослужбовці, друзі, рідні та небайдужі місцеві. Під час процесії над плацом літав вертоліт Мі-8.

Тіла армійців до військової частини привезли у закритих трунах. Загиблі: командир бригади Ігор Мазепа, штурман Владислав Попенко, техніки Василь Романюк і Павло Дацюк. Усі загиблі були досвідчені вертолітники, які брали участь в ООС та миротворчих місіях. Командира і бортового техніка поховають у Бродах, двох інших членів екіпажу — в селі Гаї на Львівщині та у Вінниці.

Нагадаємо, Мі-8 із чотирма членами екіпажу впав на Рівненщині 29 травня під час тренувального польоту. Причини катастрофи й досі невідомі, у військової прокуратури є 21 версія. Нині розшифровують записи з бортового самописця.

Фото: 24 канал