"Громадянська позиція" Гриценка оприлюднила виборчий список зі 168 осіб

"Громадянська позиція" Гриценка оприлюднила виборчий список зі 168 осіб

Партія "Громадянська позиція" на з'їзді, який проходив сьогодні в Києві, оголосила свій список на позачергові парламентські вибори. Про це повідомляє Українська правда.
 
Лідер партії Анатолій Гриценко очолив список. До першої п'ятірки увійшли також позафракційний народний депутат, лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов, голови партії "Рідна країна" та "Європейської партії України" Микола Томенко та Микола Катеринчук, адвокат і громадська діячка Марина Соловйова.
 
Також партія затвердила список кандидатів, які балотуватимуться в мажоритатних округах. На сайті партії "Громадянська позиція" опублікували повний список партії із 168 осіб.
 

Нагадаємо, 24 травня розпочалася виборча кампанія до Верховної Ради України.

Указ президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради України 23 травня опублікували в газеті Кабінету міністрів України "Урядовий кур'єр".

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів. Позачергові вибори до Верховної Ради України призначено на 21 липня 2019 року.