Партія Вакарчука назвала першу десятку свого списку

Партія Вакарчука назвала першу десятку свого списку

На з'їзді партії Святослава Вакарчука "Голос" було оприлюднено першу десятку кандидатів у депутати від партії. Про це стало відомо з офіційної трасляції з'їзду, який відбувся 8 червня на Старокиївській горі у Києві, на сторінці партії у мережі facebook.

Відповідно до оприлюдненої інформації, першу трійку списку складають сам Святослав Вакарчук, колишній заступник міністра економічного розвитку України та голова виборчого штабу партії "Голос" Юлія Клименко й головний операційний директор Ring Ukraine, IT-підприємець Кіра Рудик.

Також до десятки увійшли заступник керівника виборчого штабу "Голосу" Олександр Железняк, антикорупційна активістка Олександра Устінова, керуючий партнер юридичної фірми "Кисіль і партнери" Олег Макаров, екс-керівник Transparency International в Україні Ярослав Юрчишин, заступник головного редактора "Дзеркала тижня" Сергій Рахманін, співзасновниця громадської ініціативи "Євромайдан SOS" Соломія Бобровська та екс-заступниця міністра охорони здоров'я Ольга Стефанишина.

Також з партією "Голос" до парламенту балотуватимуться кілька чинних народних депутатів: Вікторія Пташник, Вікторія Войцицька, Леонід Ємець та Павло Різаненко.

"Нашої програми вистачає не на одну каденцію. Ми приходимо у політику всерйоз і надовго. Ми будемо створювати великий потужний рух", – заявив Вакарчук під час з'їзду.

За його словами, партія ставить перед собою дві головні мети: кардинально оновити судову систему та відсторонити олігархів від політичного контролю. 

Нагадаємо, після з'їзду партії "Голос" "Океан Ельзи" зіграє безкоштовний концерт.

ФОТО: Радіо Свобода