Савченко провела з’їзд і з іменною партією йде на вибори

Савченко провела з’їзд і з іменною партією йде на вибори

Партія народної депутатки Надії Савченко "Громадсько-політична платформа Надії Савченко" братиме участь у позачергових парламентських виборах. Про це заявила сама парламентарка на XII з'їзді своєї партії, який проходив сьогодні на площі Конституції перед будівлею Верховної Ради, передає Українська правда.

Головою виборчого штабу партії буде сестра Надії Віра Савченко, а речником залишиться Тетяна Проторченко. Кандидатами —  усі присутні на з'їзді.

"21 липня ми заходимо у Верховну Раду, ми стаємо народними депутатами. Всі, хто тут присутні, йдуть за списками цієї партії і йдуть перемагати", — сказала Надія Савченко. 

За мету партія Савченко ставить зміну політичної системи.

З'їзд тривав близько 10 хвилин, на ньому були присутні кілька десятків делегатів, які одностайно проголосували за всі рішення. По завершенню делегати фотографувалися з Савченко та брали у неї автографи.

Нагадаємо, народна депутатка Надія Савченко перебуває під слідством за підозрою в організації теракту. Вона перебувала в СІЗО під арештом з 22 берзня 2018 року. 16 квітня 2019 року Надію Савченко та керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана випустили з-під варти, оскільки термін арешту закінчився, а суд його не продовжив.

Фото: УП