Труба звільнив чотирьох керівників управлінь ДБР через невідповідність

Труба звільнив чотирьох керівників управлінь ДБР через невідповідність

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба звільнив чотирьох керівників відомства. Про це повідомила на сторінці у Facebook співробітниця прес-служби ДБР Ірина Винокурова.

Зокрема, вона оприлюднила чотири накази від 28 травня 2019 року про звільнення директора Територіального управління ДБР в Полтаві Володимира Тимошка, керівника Другого управління організації досудових розслідувань Олександра Тури, керівника Фінансового управління Дениса Луцика і керівника Управління забезпечення діяльності Василя Титарчука.

У наказах зазначається, що усі керівники звільнені "через невідповідність займаній посаді", на яку вони були призначені з шестимісячним терміном випробування.

Роман Труба вже прокоментував своє рішення:

"Державні органи не мають бути законсервованими, а кадрове оновлення – це звичайний процес.

Відповідно до законодавства, троє керівників підрозділів центрального апарату та керівник одного з територіальних управлінь залишають роботу в Державному бюро розслідувань по закінченню випробувального терміну. Це не криза, не скандал, а звичайна ротація у новому правоохоронному органі, який змінюється, враховує помилки, відточує свій професіоналізм, набирає силу",  повідомив керівник ДБР. 

Фото: sud.ua