Зеркаль планує залишитись на службі в МЗС

Зеркаль планує залишитись на службі в МЗС

Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль заявила, що її посада не змінилася, а також висловила сподівання, що і далі працюватиме в міністерстві закордонних справ.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Перш за все, моя посада і роль у дипломатичній службі не змінилися заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції. Я дуже люблю те чим я займалася, займаюся і, сподіваюсь, далі буду займатися", — написала Зеркаль.

Зеркаль зазначила, що 25 травня поїде до Гамбургу, де Міжнародний трибунал з морського права має оголосити рішення щодо полонених українських моряків.

"Наступний важливий пункт у моєму календарі - 25 травня, Гамбург. Міжнародний трибунал з морського права оголосить рішення щодо наших військових кораблів та наших моряків, яких треба повернути домів. А вже з самого початку червня - двотижневі слухання у Гаазі....", — додала дипломат.

Як повідомлялось раніше, президент призначив головою Адміністрації президента свого радника з юридичних питань, Андрія Богдана та ще п’ятьох заступників глави: Сергія Трофімова, Кирила Тимошенка, Юрія Костюка, Руслана Рябошапка та Олену Зеркаль. Згодом указ про призначення Олени Зеркаль зник із сайту президента. 

На фото — Олена Зеркаль