Брат моделей Джіджі та Белли Хадід створив свій бренд прикрас

Брат моделей Джіджі та Белли Хадід створив свій бренд прикрас

Про нову ювелірну колекцію Анвара Хадіда в ефірі програми "Модний сезон"розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Тепла пора року зобов’язує вдягати більше яскравих та оригінальних аксесуарів. Але що робити, якщо біжутерія аж ніяк не схожа на щось стильне, а хочеться носити прикраси "зі змістом". А можливо, навіть сакральним змістом!

Чи буває так, що модний аксесуар є й амулетом водночас? Схоже, дехто на цьому добре знається.

Можливо, для вас це буде новиною, але у всесвітньовідомих американських моделей-сестер Джіджі та Белли Хадід є молодший брат, який не міг залишитися осторонь модного світу. Нещодавно він заявив про себе, як про дизайнера аксесуарів у стилі унісекс!

Разом зі своїм кращим другом, репером Йоні Лахамом, Анвар Хадід створив бренд прикрас під назвою "Мученики". У своїй найпершій капсулі хлопці презентували гендерно нейтральні прикраси зі срібла, у кожній з яких прослідковується міфічна та релігійна тематика.

"Я просто хочу торкнутися сердець багатьох людей. І сподіваюся, що мої прикраси стануть для них символічними", – резюмував Анвар.

19-річний дизайнер пропонує неабияке різноманіття: перстні, ланцюжки, браслети, сережки та підвіски унікального дизайну з філософськими меседжами. Ціновий діапазон від 195 до 750 доларів.

Белло та Джіджі, схоже молодший наступає вам на п’яти! Вітаємо Анвара з почином і дякуємо за креатив. І, до речі, нейтрально гендерні аксесуари та одяг – тренд сезону!

Раніше журналістка розповіла про 5 модних кліше, що заважають вам виглядати стильно.