Відома американська співачка стала дизайнеркою одягу

Відома американська співачка стала дизайнеркою одягу

Про нову дизайнерку одягу, яка невдовзі випустить  першу колекцію разом з Louis Vuitton Moët Hennessy, в ефірі програми "Модний сезон"розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

ЇЇ стилем захоплюється півсвіту, дизайнери мають за честь створювати для неї вбрання от кутюр, а вона гордо демонструє їх на червоних доріжках. Останнім часом вона дедалі частіше чула від оточення: "А чому б тобі самій не створювати одяг?"

І нарешті вирішила прислухатися.

Офіційно – Ріанна тепер ще й дизайнерка одягу!

Косметична лінійка співачки Ріанни Fenty Beauty– дуже популярна серед модниць. А коли Рі ще й сама записує відео, як користуватися цією косметикою – фанати просто шаленіють. Тож у світі краси вона справжній експерт. Але ж як багато втрачає світ моди без її ідей!

Тепер не втрачає, а здобуває. Барбадоська зірка разом з французькою компанією Louis Vuitton Moët Hennessy запускають новий бренд одягу. Здогадайтеся, як він називатиметься? Правильно, Fenty!Ріанна на сьомому небі від щастя, адже бізнес-партнер обіцяє абсолютно не обмежувати її творчі ідеї та політ фантазії. Враховуючи, що вона дуже епатажна, можна уявити,які вбрання будуть в її перших колекціях. Модний світ завмер в очікуванні.

Тож відтепер Fenty – це не тільки косметика, спідня білизна та спортивна колаборація з Puma, а ще й бренд жіночого та чоловічого одягу, аксесуарів та взуття прет-а-порте! Відомо також , що майже 50% акцій нового бренду належать Ріанні.

Вітаємо Рі та чекаємо на першу колекцію. Щось мені підказує, що вона наробить чимало галасу!

Раніше модний дім Louis Vuitton презентував сумку-смартфон.