Гурт ФІОЛЕТ запише LIVE-альбом під час акустичного концерту в Києві

Гурт ФІОЛЕТ запише LIVE-альбом під час акустичного концерту в Києві

Гурт ФІОЛЕТ вже завтра виступить з акустичним концертом на сцені столичної Малої Опери. Сергій Мартинюк, фронтмен гурту ФІОЛЕТ, розповів в ефірі "ДеньПРО",чого чекати від концерту.

Ведучі:

В’ячеслав Ільїн, Ганна Матвійчук

Гурт ФІОЛЕТ розпочав своє весняне турне Україною 15 березня у Луцьку, де презентував свою акустично-поетичну програму. За ці два місяці гурт провів 19 концертів, київський концерт у Малій Опері 11 травня стане 20-им.

На концертах Сергій Мартинюк не лише виконував пісні, але й читав свої вірші, які у мабутньому увійдуть до його першої збірки.

"Насправді це для нас експериментальний формат, який ми раніше ніколи до цього не опробували, тому що акустика й так камерна за своєю природою, а тут ми ще додали віршів. Але публіка цього чекала, тому що багато фанів ФІОЛЕТу чекають на вихід моєї збірки віршів. Все зайшло на ура. За мотивами цієї програми ми у Малій Опері запишемо live-альбом і презентуємо його найближчим часом", – анонсував музикант.

Вокаліст додав, що досі шукає назву для своєї першої збірки віршів.

"Назви ще немає, є лише матеріал для збірки. Зараз ми шукаємо видавництво, яке, власне, видаватиме збірку віршів. Це буде підбірка матеріалів за 10 років. Оскільки це буде моя дебютна річ, я хочу усе найкраще до цієї збірки увійшло. Над назвами ще думаю, є близько 10 варіантів. Можливо, буду радитися з шанувальниками в соцмережах", – поділився Сергій Мартинюк.

Акустично-поетичний концерт ФІОЛЕТу у столичній Малій Опері відбудеться завтра, 11 травня, о 19:00.

Сергій Мартинюк та Роман Андрухів, учасники гурту ФІОЛЕТ

Фото Фейсбук