Зеленський після оголошення даних екзит-полу: дуже дякую кожному

 Зеленський після оголошення даних екзит-полу: дуже дякую кожному

Кандидат у президенти Володимир Зеленський виступив із першою промовою після оголошення попередніх даних національного екзит-полу.

"Ми зробили це разом. Дуже дякую кожному. Не буде ніякого пафосу. Просто хочу сказати дякую своїм батькам за підтримку і за те, що вони це пережили, моїй дружині за силу і витримку. Якби вона раніше почула все, що говорили, мабуть, вона б не вийшла за мене. Дякую батькам дружини, моїм дітям, усій моїй родині. Дякую усій команді. Усьому штабу: експертам, юристам, волонтерам, спостерігачам, кол-центру", — сказав він під час виступу у своєму виборчому штабі.

За попередніми даними Національного екзит-полу, станом на 18:00 у другому турі президентських виборів за Володимира Зеленського проголосували 73,2% виборців, Петра Порошенка підтримали 25,3%. 

Відповідно до законодавства, якщо до бюлетеня для повторного голосування було внесено дві кандидатури, обраним президентом України вважається кандидат, який за підсумками повторного голосування одержав більшу, ніж інший кандидат, кількість голосів виборців, які взяли участь у голосуванні.

Сьогодні в Україні з 8:00 до 20:00 відбувалося голосування у другому турі президентських виборів. Результати екзит-полу станом на 20:00 буде оголошено о 22:00.

Володимир Зеленський, фото - facebook.com