У штабі Порошенка заявили про підписання угоди з Зеленським і НСК "Олімпійський"

У штабі Порошенка заявили про підписання угоди з Зеленським і НСК "Олімпійський"

Тристоронній договір про оренду стадіону уклали НСК "Олімпійський" та штаби кандидатів у президенти. Про це на брифінгу 16 квітня розповів речник штабу Порошенка Олег Медведєв.

"Сьогодні зранку була укладена тристороння угода, яку підписали НСК "Олімпійський", представники виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Це - тристоронній договір про оренду стадіону на вечір 19 квітня", - повідомляє речник.

Також, за його словами, ввечері, 16 квітня, штаби кандидатів мають продовжити переговори, щоб узгодити регламент. 

У команді Петра Порошенка запевнили, що він згоден на дебати на стадіоні, зокрема 19 квітня, але, буде дотримуватися законодавста в частині організації дебатів. За словами Медведєва, це має бути "змістовна кількагодинна дискусія, а не феєричне шоу".

Відповідальність за безпеку на стадіоні покладається на Нацгвардію і Нацполіцію.

Читайте також: У законі не передбачено санкції за неявку на дебати – Яхно

Нагадаємо, Петро Порошенко заявив про готовність брати участь у дебатах у студії Суспільного. Натомість Володимир Зеленський пропонує провести дебати з Петром Порошенком 19 квітня у режимі телемосту. Керівник штабу кандидата Іван Баканов заявив, що 19 квітня під час дебатів Петро Порошенко може бути у студії Суспільного, а Володимир Зеленський на "Олімпійському". За словами Баканова, їхній кандидат не хоче приходити у студію телеканалу, бо на стадіоні "більш відкрита атмосфера".