Відкритий конкурс щодо оренди кінотеатру "Київ" відбудеться 15 квітня — КМДА

Відкритий конкурс щодо оренди кінотеатру "Київ" відбудеться 15 квітня — КМДА

Київська міська адміністрація планує провести відкритий конкурс на право оренди приміщення кінотеатру "Київ" у понеділок, 15 квітня. Про це йдеться на сайті КМДА.

"Уже в понеділок на конкурсі, куди запрошуємо всіх представників ЗМІ, шляхом відкритого аукціону буде визначено майбутнього орендаря кінотеатру "Київ". Міська влада спільно з громадськістю прописала умови конкурсу так, аби за кінотеатром у подальшому було збережено його фестивальне та артхаусне спрямування. Це дозволять обрати гідного орендаря, який збереже в Києві кінотеатр із відповідним профілем та зробить його роботу більш ефективною для містян", — повідомив заступник голови КМДА Володимир Слончак.

На цю тему — Горделадзе: доля автентичних кінотеатрів — сумна

У повідомленні також йдеться про те, що усі охочі можуть слідкувати за засіданням комісії онлайн, а саме — на Youtube-каналі та Facebook-сторінці Київської міської державної адміністрації.

Читайте також — Кінотеатр "Київ" може зникнути з культурної мапи Києва – активіст

Нагадаємо, у лютому КМДА планувала передати в оренду кінотеатр "Київ" строком на 10 років. Відповідно до висновку експертів, вартість будівлі сягає майже 171 мільйон гривень, і стартова орендна плата складатиме близько 569 тисяч гривень.