Димов: Зеленський не піде на дебати з Порошенком

Димов: Зеленський не піде на дебати з Порошенком

Директор Центру суспільно-інформаційних технологій "Форум" Валерій Димов вважає, що Володимир Зеленський не піде на дебати з Петром Порошенком. В ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень" він прокоментував, чи будуть офіційні дебати кандидатів у президенти перед другим туром.

Ведуча:

Галина Бабій

"Зеленський не піде на дебати з Порошенком, оскільки у нього немає артикульованої позиції з багатьох питань. Він намагається об’єднати всіх проти Порошенка. Крім того, Зеленському не вигідно висловлювати свою політичну позицію, бо це розколює електорат", — зазначив Валерій Димов.

Нагадаємо, учора, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. За даними ЦВК, явка виборців становила 63,5%.

За даними Національного екзит-полу, на президентських виборах Володимир Зеленський отримав 30,6% голосів виборців, 17,8% підтримали Петра Порошенка. Юлія Тимошенко фінішувала третьою — за неї проголосували 14,2% опитаних виборців. 

Читайте також — Попередні результати екзит-полу: реакції кандидатів

Після оголошення даних екзит-полів 31 березня кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів напередодні другого туру виборів.

Водночас 29 березня у фінальному ефірі ток-шоу "Зворотний відлік" на Суспільному повинні були взяти участь троє кандидатів у президенти: Володимир Зеленський, Петро Порошенко і Юлія Тимошенко. Зеленський, як і Порошенко, на дебати не прийшли.
 

Прослухати повну версію. 

На фото — Валерій Димов