Чи є експрес-метод формування красивого тіла — роз’яснення фітнес-тренера

Чи є експрес-метод формування красивого тіла — роз’яснення фітнес-тренера

Фітнес-тренер, представник організаційного комітету міжнародних змагань "Ігри героїв" Юлія Коваль в ефірі Українського радіо в програмі "Ранковий формат" пояснила, чи є експрес-метод формування красивого тіла.

Ведуча:

Тетяна Дем’яненко

Люди часто розглядають зал або тренування як якусь косметичну процедуру. Але це набагато більше. Класна фігура — це приємний бонус, який людина отримує, якщо регулярно тренується.

Тренування необхідні кожному для того, щоб не просто гарно виглядати. Вони необхідні у функціональному житті, наприклад, щоб ви могли бавитися з дітьми, бігти за автобусом тощо.

Головне — це здоров’я опорно-рухового апарату. Не потрібно робити акцент саме на красивій фігурі.

Багато чого залежить від мети, яку ставить перед собою людина. Якщо ми говоримо безпосередньо про схуднення, то достатньо буде витримувати баланс калорій, тобто потрібно споживати калорій менше, ніж витрачати.

Якщо ми говоримо про склад тіла, про жирову та м’язову тканини, то без тренувань у тренажерному залі або з якимись вагами не обійтись.

Безумовно, тренування з персональним тренером — більш якісні. Мабуть, це і експрес-метод, якщо людина хоче досягти класної форми за якийсь короткий термін.

Біг та плавання — це круто. І я раджу кожному обрати для себе улюблений вид рухової активності. Не обов’язково ходити до тренажерного залу, якщо для вас це тортури.

Прослухати повну версію.

Фото — pexels.com