ЦВК створила спеціальні виборчі дільниці для військових на Донбасі

ЦВК створила спеціальні виборчі дільниці для військових на Донбасі

Центральна виборча комісія створила 79 спеціальних виборчих дільниць для українських військовослужбовців на Донбасі, а також у Львівській області. Про це повідомляє прес-служба ЦВК у фейсбуці.
 
“14 березня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук. Розглянувши відповідні подання Міністерства оборони України, Комісія утворила у винятковому випадку 80 спеціальних виборчих дільниць на території військових частин (формувань) у межах Донецької, Луганської та Львівської областей на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року”, — йдеться у повідомленні.
 
Зокрема, на території Донецької області утворено 65 дільниць, в Луганської області – 14 дільниць, а також у Львівської області – 1 дільницю.
 
Нагадаємо, вибори президента України заплановані на 31 березня. Центральна виборча комісія України створила 199 окружних виборчих комісій для проведення виборів президента України. Дільничні виборчі комісії мають бути сформовані до 12 березня. ЦВК 8 лютого завершила реєстрацію, тоді було 44 кандидатів у президенти.  Зараз балотуються у президенти 39 кандидатів.
 

Фото: вільне радіо