Що вдягти: вінтажні тренди весни-2019

Що вдягти: вінтажні тренди весни-2019

Вінтаж повертається! Що буде в моді цієї вести, в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Зовсім не сприймаєте спорт-шик? Вам набридло, що у моді все зручне, а не елегантне? Я знаю, чим вам допомогти, і здогадуюся, що ви маєте придбати під час весняних розпродажів. Аксесуари та одяг у стилі вінтаж!

Для того, щоб вполювати необхідну річ, не обов’язково їхати на блошиний ринок. У сучасних торгових центрах безліч стильних нових речей, які тільки нагадують вінтажні. Тож план такий: під час весняних сейлів шукаємо речі, схожі на вінтаж.

Наприклад, класичний піджак з широким ременем. Або, власне, сам ремінь, яким ви зможете доповнити навіть свій старенький блейзер.

Кольорові колготки у поєднанні з контрастним, і теж кольоровим взуттям – це ще один тренд.

Аксесуари з перлинками мають по-справжньому вінтажний вигляд. Шукаємо брошки, сережки чи ж намисто з перлин.

Небанальна модна тенденція весни – бісер, а особливо – торбинки, сплетені з нього. А ще зверніть увагу на box-bag – сумки-скриньки стали модною фішкою показів багатьох брендів. Можливо, стануть родзинкою і вашого вінтажного стилю.

Наостанок – кілька слів про аксесуари для волосся. Цієї весни вам не обійтися без масивних обручів, чалми та оригінальних заколок, що нагадують прикраси кінця ХІХ – початку ХХ століття.

Класичний піджак та широкий ремінь, кольорові колготки, перлини та бісер, сумка-скринька та масивний обруч або чалма заграють нотками вінтажного стилю. Можливо, вашому образу бракує саме цього!

Нагадаємо, раніше "Модний сезон" розповів про ТОП-5 наймодніших головних уборів цієї весни.

Фото pinterest