Мінкульт вважає, що італійський співак Аль Бано загрожує нацбезпеці України

Мінкульт вважає, що італійський співак Аль Бано загрожує нацбезпеці України

Міністерство культури України доповнило ще одним прізвищем перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці України.  До оновленого 6 березня списку, оприлюдненого на сайті відомства, ввійшов італійський співак Альбано Каррізі (творчий псевдонім Аль Бано).
 
Перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, складає Мінкультури України на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, СБУ, Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення. Наразі до списку 147 осіб.
 
Зазначимо, італійський тенор і естрадний співак Аль Бано став популярним у складі дуету зі своєю дружиною Роміною Пауер у 70-х роках ХХ ст. Вони є авторами хітів Sharazan, Felicità, Ci sarà. Співаки двічі їздили на "Євробачення" — в 1976 і 1985 роках та обидва рази посіли сьоме місце. Незважаючи на те, що пара розлучилася в 1999 році, артисти продовжують гастролювати разом. У травні артисту виповниться 76 років. Ромине Пауер зараз 67 років.
 
З 2014 року Аль Бано неодноразово схвально оцінював анексію Росією Криму, та підтримував політику щодо РФ щодо України в цілому.  
 
Аль Бано, фото: Ліга.нет